Eix Sarrià

Eix Sarrià

Barcelona estrena aquest diumenge 30 març el nou calendari de festius amb comerços oberts

· Quan? 25 de març de 2014

La nova regulació d’'horaris comercials de Barcelona s’' estrenarà aquest diumenge 30 de març, el primer dels nous dies festius en què els establiments podran obrir aquest 2014 .

Es tracta d’un dels quatre festius anuals que la Generalitat cedeix als ajuntaments per lliure designació, i, pel que fa a Barcelona, s’ubicaran en esdeveniments que atrauen gran afluència de turistes. És el cas d’aquest diumenge, previ a la celebració del Saló Alimentària, que tindrà lloc a la capital catalana del dilluns 31 de març al dijous 3 d’abril al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona.

El nou calendari entra en vigor després que l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, hagi signat una resolució segons la qual, d’acord amb la llei catalana d’horaris comercials, s'’estableix el calendari d'’obertura dels establiments comercials en diumenge i dies festius per als anys 2014 i 2015. En concret, el document estableix quatre festius previs a dies amb puntes de visitants, que són:

• 30 de març: Saló Alimentària 2014.
• 18 de maig: Punta de creueristes a la ciutat.
• 29 de juny: Pride Barcelona 2014.
• 14 de setembre: Punta de creueristes a la ciutat.

A més, la resolució fa efectiva la substitució dels dies 12 d’octubre i 1 de novembre, que es canvien pel 30 de març i 29 de juny, mentre que els altres dos festius –18 de maig i 14 de setembre– són nous, producte dels dos dies addicionals que marca la llei catalana.
La instrucció signada per l’'alcalde també manté els festius ja fixats per la Generalitat per a tot el territori, que corresponen al 5 i 12 de gener, 6 de juliol i 6, 8 i 21 de desembre.

Els nostres socis

TREZE BOUTIQUE
FORMING
BEIMA BCN
CATALANA OCCIDENTE
SOLUCIONES AL INSTANTE
KNA
TALLERS JORDI´S
Carregant...
x
X