Catalā  |  Castellano
{ Recuperar Contrasenya }
Estās a  |  Inici  |  Nota Legal Cercar

Nota Legal

Aquesta plana Web, preparada amb una finalitat merament informativa, és propietat de l'Eix Comercial de Sarriā, l'Eix.

El seu contingut estā protegit per la legislaciķ vigent de propietat intelˇlectual, quedant expressament prohibida la seva reproducciķ (total o parcial), cōpia o emmagatzematge sense autoritzaciķ expressa i per escrit de l'Eix.

L'Eix no assumeix responsabilitat alguna derivada de la informaciķ d'aquesta Web i es reserva el dret exclusiu de modificar i/o suprimir al seu arbitri i sense previ avís, la informaciķ continguda en ella.

Política de Privadesa WEB.

Segons l'establert en el RGPD (Reglament (UE) 2016/679), els proporcionem la Informaciķ Detallada de Protecciķ de Dades que s'exposa a continuaciķ:

Responsable:

Raķ Social: Associaciķ Comerciants de Sarriā
C.I.F.: G58503756
Adreįa: C. Canet, 20
Telčfon: 932044026
Correu Electrōnic: acs@eixsarria.com

Finalitat:

Li informem que les Dades de Carācter Personal recollits, seran incorporats a un Fitxer sota la nostra responsabilitat, amb la finalitat de gestionar l'enviament de la informaciķ que ens solˇlicitin i facilitar als interessats ofertes de productes i serveis del seu interčs. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relaciķ comercial, durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals o se solˇliciti la seva supressiķ per l'interessat.

Legitimaciķ:

Les Dades de Carācter Personal obtinguts en aquesta Pāgina Web, així com l'oferta de productes i serveis oferts, estā basada en el consentiment que se li solˇlicita a l'interessat.

L'interessat tindrā dret a retirar el seu consentiment a qualsevol moment. La retirada del consentiment no afectarā a la licitud del tractament basada en el consentiment previ a la seva retirada.

Destinataris:

No se cediran dades a tercers, excepte obligaciķ legal.

Drets:

Vostč com a interessat directe, té dret a obtenir confirmaciķ sobre si en Associaciķ de Comerciants de Sarriā estem tractant dades personals que li concerneixen, o no. Vostč té dret a accedir a les seves dades personals, així com a solˇlicitar la rectificaciķ de les dades inexactes o, si escau, solˇlicitar la seva supressiķ quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.

En determinades circumstāncies, vostč podrā solˇlicitar la limitaciķ del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstāncies i per motius relacionats amb la seva situaciķ particular, vostč podrā oposar-se al tractament de les seves dades. Associaciķ de Comerciants de Sarriā deixarā de tractar les dades, salvo per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

En determinades circumstāncies, vostč tindrā dret a rebre les dades personals que li incumbeixin i que ens hagi facilitat, i transmetre'ls o solˇlicitar que els hi proporcionem a un tercer sense objecciķ per la nostra banda (dret a la portabilitat de dades).

En determinades circumstāncies, li informem que tindrā dret a no ser objecte d'un decisiķ basada únicament en el tractament automatitzat, inclosa l'elaboraciķ de perfils, que produeixi efectes jurídics sobre vostč o li afecti significativament de manera similar.

Fundaciķ Barcelona ComerįAjuntament de Barcelona Promociķ EconōmicaGeneralitat de Catalunya
© Eix Comercial Sarriā, 2018. Tots els drets reservats  |  Contactar  |  Nota Legal  |  Mapa de la Web  |  RSS
disseny: dommia
Disseny Web
Dommia Solucions Internet
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona
Tel. 902 024 678 | +34 936 241 455
Portfoli visible en: www.dommia.cat