CatalÓ  |  Castellano
{ Recuperar Contrasenya }
EstÓs a  |  Inici  |  Nota Legal Cercar

Nota Legal

Aquesta plana Web, preparada amb una finalitat merament informativa, Ús propietat de l'Eix Comercial de SarriÓ, l'Eix.

El seu contingut estÓ protegit per la legislaciˇ vigent de propietat intelĚlectual, quedant expressament prohibida la seva reproducciˇ (total o parcial), c˛pia o emmagatzematge sense autoritzaciˇ expressa i per escrit de l'Eix.

L'Eix no assumeix responsabilitat alguna derivada de la informaciˇ d'aquesta Web i es reserva el dret exclusiu de modificar i/o suprimir al seu arbitri i sense previ avÝs, la informaciˇ continguda en ella.

Eix Comercial de SarriÓ: CIF G-58503756.

PolÝtica de Privacitat

Associaciˇ de Comerciants de SarriÓ informa als usuaris d'aquest servei Web sobre la seva polÝtica de protecciˇ de dades de carÓcter personal per que aquests determinin lliure i voluntÓriament si desitgen facilitar les Dades Personals que se'ls hi puguin requerir o que es puguin obtindrÚ amb la ocasiˇ de la subscripciˇ o alta en alguns dels serveis oferts.

De conformitat amb el que disposa la Llei OrgÓnica 15/1999, de Protecciˇ de Dades de CarÓcter Personal, Associaciˇ de Comerciants de SarriÓ informa que les dades personals facilitades a travÚs dels formularis d'aquesta web, mitjanšant missatges de correu electr˛nic o com a conseqŘŔncia de qualsevol transacciˇ o operaciˇ realitzada, seran objecte de tractament i recollits en un fitxer de dades, donant el remitent el seu consentiment per ser incl˛s en lĺesmentat fitxer.

La finalitat d'aquest fitxer Ús servir com a suport d'informaciˇ a la gestiˇ administrativa i comercial de l'empresa.

L'usuari d'aquest servei reconeix que la informaciˇ i les dades personals subministrades sˇn exactes i veritables. En aquest sentit, es compromet a comunicar de forma immediata qualsevol modificaciˇ de les seves dades de carÓcter personal per tal que la informaciˇ continguda en l'esmentat fitxer estigui en tot moment actualitzada i no contingui errors.

Als efectes de l'article 21 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informaciˇ, l'usuari presta el seu consentiment per a l'enviament de COMUNICACIONS COMERCIALS per part de Associaciˇ de Comerciants de SarriÓ a l'adreša de correu electr˛nic indicada inicialment en el registre per a l'accÚs als serveis prestats per Associaciˇ de Comerciants de SarriÓ o per qualsevol modificaciˇ posterior de la mateixa, podent oposar-se en tot moment l'enviament d'aquestes comunicacions mitjanšant solĚlicitud a travÚs de canals especÝficament habilitats. Aquestes COMUNICACIONS COMERCIALS, que sempre seran realitzades per Associaciˇ de Comerciants de SarriÓ, podran contenir informaciˇ sobre productes i / o serveis comercialitzats directament per aquesta ˙ltima o bÚ relatius a tercers amb els que hi hagi algun tipus de relaciˇ, acord o contracte.

Si ho desitja pot dirigir-se a Associaciˇ de Comerciants de SarriÓ, domiciliada al carrer Canet, 20, Local, 08017 - Barcelona, al telŔfon 93.204.40.26 o enviar un correu electr˛nic a acs@eixsarria.com, per tal d'exercir els drets d'accÚs, rectificaciˇ, cancelĚlaciˇ i oposiciˇ.

Associaciˇ de Comerciants de SarriÓ es reserva el dret a modificar la present polÝtica per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials aixÝ com a prÓctiques de la ind˙stria. En aquests sup˛sits, Associaciˇ de Comerciants de SarriÓ anunciarÓ en aquesta pÓgina els canvis introdu´ts amb raonable antelaciˇ a la seva posada en prÓctica.

Fundaciˇ Barcelona ComeršAjuntament de Barcelona Promociˇ Econ˛micaGeneralitat de Catalunya
© Eix Comercial SarriÓ, 2017. Tots els drets reservats  |  Contactar  |  Nota Legal  |  Mapa de la Web  |  RSS
disseny: dommia
Disseny Web
Dommia Solucions Internet
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona
Tel. 902 024 678 | +34 936 241 455
Portfoli visible en: www.dommia.cat