Eix Sarrià

Eix Sarrià

El comerç més actual i cosmopolita de l'Eix de Sarrià llueix a la passarel·la de BCN Moda al Carrer

2 d'octubre de 2015

La nova temporada de tardor-hivern de BCN Moda al Carrer portarà passarel·les als eixos de Sarrià (1d'Oct.), Horta (3 d'Oct.), Sant Antoni (16 d'Oct.), Maragall(17 d'Oct.) i Clot (6 de Nov.)
La nit de l’1 d’octubre de 2015 s'ha inaugurat a l'Eix de Sarrià, la temporada tardor-hivern 2015 de Bcn Moda al Carrer, les passarel·les de moda a peu de carrer que organitza la Fundació Barcelona Comerç als eixos comercials de la ciutat.

Avui, les protagonistes han estat les botigues de l'Eix de Sarrià que han portat a la passarel·la, la moda i complements que tenen ja a punt pels mesos de fred. La desfilada, que s'ha fet enmig de la popular plaça de Sarrià ha aplegat un nombrós públic, en la seva majoria sarrianencs, uns veïns que sempre s'han distingit per mantenir una estreta vinculació amb el seu comerç de proximitat.
L'oferta tradicional de moltes de les botigues, mesclada amb la proposta innovadora d'altres comerços, fan d'aquest Eix Comercial, un passeig de compres molt atractiu i cosmopolita per als clients de totes les edats, per als que a més, l'Eix de Sarrià disposa d'una completa oferta de serveis.

La passarel·la de l'Eix de Sarrià ha comptat amb un total de 15 botigues participants, encara que malauradament, i per causa de la pluja, els tres darrers passes de la desfilada s'han hagut de suspendre.

El programa BCN Moda al Carrer, ideat i desenvolupat per la Fundació Barcelona Comerç i que aposta per apropar la moda dels comerços de la ciutat als barcelonins i contribuir a la dinamització comercial d'aquests territoris.

Els nostres socis

EL PATIO DE ATRAS
MARIAN ALDA CONSULTORA DE MARY KAY
ESCOFET OLIVER
BRICALL LABORS
BEIMA BCN
Desastre
BEA-BEA
Carregant...
x
X