Eix Sarrià

Eix Sarrià

El Nadal comença amb descomptes al comerç de Barcelona

16 de novembre de 2015

Des d'avui i fins al pròxim 30 de novembre, 4.000 establiments dels 16 Eixos Comercials de la Fundació Barcelona Comerç oferiran als seus clients descomptes especials a les seves compres nadalenques i xecs de diners per gastar a les botigues.

La iniciativa, emmarcada en la campanya "Avui Comença Nadal" pretén dinamitzar les vendes de Nadal als Eixos, afegint als valors tradicionals del comerç de proximitat - qualitat, atenció, especialització, tracte personalitzat,... - nous atractius que millorin l'experiència de compra a aquestes àrees comercials de la ciutat: Sants Establiments Units, Cor d'Horta i Mercat, l'Eix de Sarrià, Creu Coberta, Barnavasi, Gran de Gràcia, El Raval, Maragall, Sagrada Família, Nou Barris, Sant Andreu, Sant Antoni Comerç, Sant Martí, Sants-Les Corts, Cor Eixample i Clot.

Les botigues adherides a la campanya, el doble que l'any passat, oferiran, doncs, descomptes en productes i regalaran xecs als seus clients, els quals els podran gastar lliurement al mateix establiment de l'1 al 24 de desembre.

L'import de cada xec el marcarà el mateix comerciant, el qual s'ocuparà, també, d'estendre el xec, i descomptar el seu import del tiquet de les compres de desembre d'aquell client.

Des de la Fundació Barcelona Comerç s'espera l'èxit d'aquesta segona edició d’Avui comença el Nadal", en una campanya nadalenca en la que les expectatives de venda són bones, segons les previsions recollides al darrer estudi de l'Ic'oB, Indicador Comerç Barcelona.

La campanya "Avui comença el Nadal" inclou el primer diumenge d'obertura de comerços per Nadal, 29 de novembre, està dirigida bàsicament al veí de Barcelona i àrea metropolitana, i comptat amb el suport de 114 falques a ràdio i 50 passes del seu espot a televisió.

Els nostres socis

CARS BARCELONA ( CONCESSIONARI OFICIAL MERCEDES-BENZ)
CEM Can Caralleu
FERRETERIA J. VALLS
THE TOY BOX
DOS TORRES
CATALANA OCCIDENTE
MARIONA
Carregant...
x
X