Eix Sarrià

Eix Sarrià

Conferència del Defensor del Client a l’Institut Joan Brossa

24 de novembre de 2015

El passat divendres 13 de novembre, el defensor del client dels eixos comercials de la Fundació Barcelona Comerç va impartir una conferència a l’Institut Joan Brossa dirigit als alumnes del CFGS Gestió de vendes i espais comerciants. L’acte va reunió a estudiants del cicle i va tenir molt bona acollida per part dels assistents.

Entre altres temes, es van destacar els objectius de la Fundació Barcelona Comerç com a exemple d’associacionisme empresarial. Així com, l’interès d’aquesta en informar sobre els drets dels consumidors, siguin clients o associats a l’entitat, exercint d’eina de prevenció per evitar i intervenir als possibles conflictes.

Es va insistir en la figura del defensor del client de la Fundació, figura innovadora i inèdita, amb la finalitat de promoure el coneixement de la normativa i als drets de les parts implicades als conflictes de consum. Així com, en la necessitat de que aquesta mediació serveixi d’eina en la resolució de conflictes, evitant que aquests arribin a l'administració i es puguin resoldre dintre del termini pactat a la normativa vigent.

Es va exposar també, com una de les avantatges de formar part de la Fundació Barcelona Comerç, que tots els comerços que formen part d’aquesta tinguin una resposta ràpida als possibles dubtes que se'ls puguin presentar en el tracte i relació amb el client.

Els nostres socis

COOKITECA
MAS D´ANGLI
La FOIX DE SARRIA
CARNS JJ
ETRIM FINQUES
CATALANA OCCIDENTE
KNA
Carregant...
x
X