Eix Sarrià

Eix Sarrià

Felip Puig traspassa la cartera a Jordi Baiget, nou Conseller d’Empresa i Coneixement

28 de gener de 2016

El Conseller d’Empresa i Ocupació sortint, Felip Puig, ha fet avui dia 14 de gener de 2016, el traspàs de la cartera en matèria d’Empresa a Jordi Baiget, nou Conseller d’Empresa i Coneixement.

En el marc de l’acte, Felip Puig ha assenyalat que “ha estat una etapa molt intensa, on amb el president Mas al capdavant, el Govern ha fet una feina molt constructiva en moments molt difícils”. El conseller sortint ha afegit que “aquest és un Departament clau per a l’economia catalana” i ha destacat que “en aquestes etapes que venen de dura tensió política, estic convençut que la serenitat i els bons coneixements que té Jordi Baiget de l’economia catalana seran elements claus per garantir l’estabilitat econòmica i el suport a l’empresa, factors imprescindibles per aconseguir qualsevol altre gran repte”.
Per la seva banda el nou conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha assenyalat que la meva feina serà “donar continuïtat a l’excel·lent tasca feta. Acompanyar la multitud d’iniciatives que hi ha en l’activitat productiva del país, per tal que innovin, creixin, exportin i creïn ocupació, i és que aquesta és la millorar manera de garantir el progrés econòmic i el benestar social”.

Font: Departament d'Empresa i Coneixement

Els nostres socis

PERRUQUERIA MANOLO GARCIA
MOGAMBO
Monadeseda
DOMUSVI BONANOVA
DENTAL CARE SARRIÀ
OPTICONCEPT ARTOS
BEIMA BCN
Carregant...
x
X