Eix Sarrià

Eix Sarrià

La nova junta es presenta a Vitrines d'Europe

15 de juny de 2016

Dilluns al vespre els membres de la nova Junta es van reunir amb Stefano Bollettinari, president de Vitrines d'Europe per tal de fer arribar a la Federació Europea el missatge d'horitzontalitat, transparència i responsabilitat que la Fundació vol transmetre.
En la reunió es va parlar dels serveis que ofereixen les diferents Confederacions de comerciants als seus associats i de com era possible millorar i augmentar aquests serveis. També es va parlar de temes sensibles com els Top Manta i els venedors ambulants, sobre els quals es va estar d'acord en que era una cosa que s'havia de gestionar a nivell local i autonòmic i en el que cal mà ferma en la regularització, alhora que també és necessari donar sortida i suport a tots aquell que vulguin allunyar-se de la il·legalitat.
De la trobada en van sortir noves idees i sinèrgies com l'objectiu clar de posar una atenció forta i concreta, en tots el països europeus, en totes les petites i mitjanes empreses del comerç de proximitat que representen una funció essencial, social, econòmica i de servei a la ciutat, als seus habitants, als visitants i als turistes éssent un punt clau per a la qualitat de vida i el territori.

Els nostres socis

PAPERERIA NUMA
CARS BARCELONA ( CONCESSIONARI OFICIAL MERCEDES-BENZ)
MARIONA
FERRETERIA J. VALLS
CAPTIVA
Desastre
Cardabela Tea Company
Carregant...
x
X