Eix Sarrià

Eix Sarrià

La postura del comerç en el dia sense cotxes

22 de setembre de 2016

Avui és el dia sense cotxes a la ciutat de Barcelona i a altres ciutats. Com ja es va comunicar ahir a través d’un comunicat als mitjans de comunicació, la Fundació Barcelona Comerç i altres entitats representants del comerç -PIMEC Comerç, Barcelona Oberta, Comertia, el CEDAC i el Gremi de Restauració de Barcelona- desaproven el tancament de 58 carrers de la ciutat.
Estem d’acord amb el fet que des de l’administració es prenguin mesures per tal de reduir l’impacte mediambiental dels vehicles dins la ciutat, però considerem que abans de tancar els carrers, es posi a disposició de la ciutadania eines i espais alternatius on deixar els vehicles.
A part d’això, en el manifest també deixem clara la nostra posició sobre la celebració del dia en un dia laboral. L’any passat es va celebrar el dia sense cotxes en un dia festiu i les afectacions van ser menors que enguany. A més, el fet que a diferents carrers es tanquin en horaris diferents també complicaran la mobilitat a la ciutat.
L’objectiu del document és mostrar al consistori que s’hauria d’haver tingut en compte l’opinió dels representants del comerç i la restauració i s’hauria d’haver fet amb antelació i temps per tal d’obtenir més informació sobre la jornada i dels carrers afectats.
Trobeu la totalitat del comunicat en el document adjunt.

Els nostres socis

ESTUDI DENTAL SARRIÀ
FARMACIA CABEZAS
BENESTAR SARRIA
BEA-BEA
CAPTIVA
BEIMA BCN
ETRIM FINQUES
Carregant...
x
X