Eix Sarrià

Eix Sarrià

Barcelona Comerç suma sinèrgies amb la Cecot

26 de novembre de 2018

El passat 26 de novembre 2018, va tenir lloc a Terrassa, la signatura d'un nou conveni entre Barcelona Comerç i la Cecot.

El president de Barcelona Comerç, Salva Vendrell, i el secretari general de la Cecot, David Garrofé, han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de sumar esforços en la representació institucional i de complementar l’oferta de serveis que la Fundació ja ofereix a les empreses dels 23 Eixos Comercials que la conformen.

“Aquest acord és possible perquè tant la Cecot com Barcelona Comerç coincindim en l’objectiu de promoure i defensar els interessos empresarials, en el cas de Barcelona Comerç aquesta defensa està més centrada en les empreses del comerç de proximitat, en el cas de la Cecot, de forma més transversal ja que som una confederació empresarial multisectorial” va declarar David Garrofé durant l'acte de la signatura.

Per la seva part, el president de la nostra entitat, Salva Vendrell en va destacar que “aquest conveni ens permet sumar esforços i garantir un sector més fort i unit" perque "A Barcelona Comerç estem creixent en nombre d’associats, ja en som 23; i volem créixer també en nombre de serveis per a ells i els més de 4.500 comerços que representen. El conveni amb la Cecot ens permet fer això de forma immediata i incorporar al nostre ventall de serveis, propostes que estem segurs seran d’interès i profit per a tots ells”

A través d'aquest conveni, Barcelona Comerç disposarà d'una sèrie d'avantatges entre les que destaquen l’assessorament en qualsevol dels prop de 30 àmbits empresarials que disposa actualment la Cecot i, en especial, de l’assessorament destinat a la Formació Professional Dual, així com el servei de Borsa de Treball, l’oferta de formació empresarial o el servei de Reempresa. lhora, els establiments associants  dels Eixos comercials de Barcelona Comerç també podran beneficiar-se de tot l’assessorament empresarial que presta la Cecot, i d’un ampli ventall d’acords en descomptes que aquesta té amb empreses de prestació de serveis de telecomunicacions, energia elèctrica, gas, carburants, entre d’altres. 

Convençuts d'haver iniciat un camí plegats ben productiu i il·lusionant, no ens cansarem mai de treballar per enfortir i impulsar cada dia una mica més el comerç de proximitat

@eixosbcn
#Fent Barri Fem Ciutat

Els nostres socis

KNA
TRETZE SABATES
TALLERS JORDI´S
Barcelona Chiropractic Center
MAS D´ANGLI
SOLUCIONES AL INSTANTE
NATURHOUSE
Carregant...
x
X