Eix Sarrià

Eix Sarrià

ELECCIONS A LA CAMBRA DE COMERÇ DE BARCELONA

24 d'abril de 2019

Benvolguts/des associats/des,

Com bé sabeu, properament se celebren les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona. Tots vosaltres, com a empreses amb seu fiscal a Barcelona o a les comarques properes, teniu dret a votar en aquestes eleccions. Per al Comerç de proximitat és important, ja que és la forma que institucions com la Cambra, que tradicionalment han estat liderades per grans empreses, puguin ser un reflex de la nostra veu, i dels nostres respectius sectors.

Enguany, els eixos comercials de la ciutat hi juguen un paper fonamental. Precisament per això, el president de la Fundació Barcelona Comerç, a la qual pertany el nostre eix, el nostre president de l'eix de Sarrià, Salva Vendrell, es presenta en l'epígraf de la restauració, i un dels vicepresidents de la Fundació, Pròsper Puig, i president de l'eix Sant Andreu, es presenta per a l'epígraf del sector càrnic.

A més, la candidatura a la qual pertanyen, "Anem per feina 2019", inclou altres persones vinculades al Comerç de proximitat i al sector serveis, com Joan Carles Calbet, president de Retailcat, a la qual està adherida la Fundació,i la Neus Canals, sòcia i comerciant de l’Eix Sarrià per el sector comerç, entre d’altres.

Les eleccions a la Cambra són sectorials. Cadascun de vosaltres ha de votar el candidat per al seu epígraf corresponent. Però per fer pinya entre tots els eixos i Comerç de proximitat de Barcelona, us demanem que quan exerciu el vot ho feu per a les següents empreses, que duen incorporat l'ideari de la Fundació Barcelona Comerç. Estem convençuts que el Comerç de proximitat hi sortirà guanyant els propers 4 anys, si anem plegats.

Cordialment

Els nostres socis

UN PASO MAS
EL PATIO DE ATRAS
JC APOTECARI
ICAIME
CRIMONS
PAPERERIA SPOT
TALLERS JORDI´S
Carregant...
x
X