Eix Sarrià

Eix Sarrià

Línia d’avals del Govern català a través de l’ICF i Avalis

28 de març de 2020

El Govern de la Generalitat, a través d’ICF (Institut Català de Finances) i Avalis de Catalunya, posa en marxa la línia de finançament ICF-Avalis Liquiditat dotada amb 750M€ d’avals que permetrà formalitzar préstecs per un total de fins a 1.000 milions d’euros per cobrir les noves necessitats de circulant d’autònoms i empreses que s’hagin vist afectades pel COVID-19.

A saber:

  • Aquest finançament ha d’estar vinculat al manteniment de llocs de treball.
  • Els préstecs, que es formalitzaran a través de les diferents entitats financeres adherides al conveni, comptaran amb l’aval del 80% de l’ICF o d'Avalis de Catalunya.
  • Les empreses podran demanar els crèdits a un màxim de 4 anys, amb fins a 1 any de carència inclòs.
  • Condicions del préstec: Tipus màxim: Euríbor més diferencial fins a 1,75 punts.
  • Condicions aval: Comissió anual del 0,65  % de la quantitat avalada (impacte del 0,52 % sobre l’import del préstec). Sense comissió obertura. Sense comissió cancel·lació aval.
  • L’empresa ha de sol·licitar l’import en funció de la caiguda esperada de les entrades de tresoreria derivada de la situació alarma Covid-19, pels diferents conceptes que l’afectin (caiguda comandes, impagaments...).

Des de Barcelona Comerç, seguim treballant per oferir-vos informació de manera aclaridora i precisa, de manera que us pugui ser útil per fer front als nous reptes que se'n presenten.

Barcelona Comerç
@eixosbcn
#FentBarriFemCiutat

Els nostres socis

CEM Can Caralleu
COTTON REUS
RAFFEL PAGES
Inveiba
Hogeser
JC APOTECARI
FERRETERIA J. VALLS
Carregant...
x
X