Eix Sarrià

Eix Sarrià

Carta als representants dels arrendadadors d'habitatges i locals comercials

31 de març de 2020

L'estat d'alarma decretat arran de la propagació del Covid19, prorrogada aquest cap de setmana pel Govern de l'estat, ha portat al comerç de proximitat a
tancar establiments i a suspendre o finalitzar contractes.
Situació actual: activitat= nul•la o sota mínims, calaix=0, pagaments= tots.

En aquest sentit, la moratòria en el pagament de lloguers ens donaria l'aire que necessitarem per a recomençar o, simplement, subsistir durant aquesta crisi.  El pagament del lloguer del local comercial és la despesa fixa més important a la qual han de fer front els petits i mitjans comerciants.

Per aquest motiu, Barcelona Comerç va signar, conjuntament amb l'Ajuntament de Barcelona i els sindicats CCOO i UGT la carta dirigida al president i a les presidentes, respectivament, del Col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària de Barcelona, del Col·legi d'Administradors de Finques de Barcelona-Lleida i de la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona.

Tal com indiquem en aquesta carta, creiem fermament que la suspensió del pagament dels lloguers o rebaixes substantives en els preus contribuiran notablement al manteniment de milers de llocs de treball, facilitaran la recuperació econòmica i el retorn a la normalitat una vegada hagi finalitzat l'estat d'alarma. I el que és més important, suposaran un alleujament essencial a les famílies llogateres i a les petites i mitjanes empreses durant aquests moments d'incertesa.

Per això, hem instat als representants d'una part molt important de les propietats d'habitatges i locals comercials de la ciutat, a anar més enllà de  les mesures que necessàriament ha d’adoptar el Govern de l’Estat. Els animem a fer una crida entre els seus clients perquè adaptin els lloguers ja sigui rebaixant preus, facilitant carències, suspensions o condonacions, durant els propers mesos, a les persones i comerços que han vist reduïts els seus ingressos per la crisi de la Covid-19.

I és que, si  mai ha tingut sentit aquesta frase, és ara: "entre tots, en en sortirem"

Podeu veure la carta sencera, adjunta a aquesta nota.

Barcelona Comerç
@eixosbcn

Els nostres socis

DOMUSVI BONANOVA
C.E.S.I.
PUNTOSMILE
Hogeser
SOLUCIONES AL INSTANTE
SCRAP SARRIÀ
PADELMANIA
Carregant...
x
X