Eix Sarrià

Eix Sarrià

Evolucionem per arribar a tot Catalunya: neix botiguesobertes.cat

21 d'abril de 2020

Des d’avui, 21 d'abril 2020, botiguesobertes.barcelona  es converteix en botiguesobertes.cat, plataforma web on els ciutadans podran localitzar tots els comerços i serveis de Catalunya oberts durant l’estat d’alarma o que estan autoritzats per fer venda online.

La nova plataforma neix de l’èxit de botiguesobertes.barcelona, la iniciativa de Barcelona Comerç per informar els barcelonins de les botigues obertes a la ciutat i que ara s’amplia a tot el territori amb el mateix objectiu de contribuir a la visualització d’aquests comerços  oberts i facilitar informació pràctica a la ciutadania d’on poden fer les seves compres en aquests moments d’excepcionalitat.

Cada cop que un usuari accedeix a botiguesobertes.cat, el sistema detecta la seva ubicació i li mostra un mapa amb les botigues i serveis geolocalitzats i oberts a 5 km a la rodona. Els ciutadans, a més, poden filtrar la seva recerca per tipus d’activitat, població i codi postal.

botiguesobertes.cat és una plataforma totalment gratuïta per als comerços que poden gestionar ells mateixos la seva pròpia alta a través d’un gestor molt fàcil i intuïtiu en el que poden incloure informació pràctica com els seus horaris, serveis espacials que ofereixen com repartiment a domicili, atenció telefònica, botiga online,... Qualsevol comerç de Catalunya amb autorització per oferir servei segons el Real Decreto-ley 10/2020, de 29 de març, pot gestionar la seva inclusió a la plataforma.

 

Som comerciants, som restauradors, som autònoms. Però també som veïns, pares i mares, familiars i companys. Per responsabilitat, per generositat i per solidaritat us preguem que seguiu totes les indicacions dictades per a la contenció de l'expansió de la pandèmia provocada pel Covid19.

Barcelona Comerç
@eixosbcn
#FentBarriFemCiutat

Els nostres socis

MARIAN ALDA CONSULTORA DE MARY KAY
IMPRENTA TORMIQ
FORMING
SCRAP SARRIÀ
CAPTIVA
PAPERERIA SPOT
FORN SARRIA
Carregant...
x
X