Eix Sarrià

Eix Sarrià

Rebaixes !! El Govern espanyol fa marxa enrere i permet les rebaixes físiques

17 de maig de 2020

Segons la modificació publicada al nou BOE (que trobareu adjunt a aquesta nota)  a partir de demà, dilluns 17 de maig, les accions comercials o de promoció són permeses als establiments comercials de Barcelona.

En tots els casos caldrà que aquestes accions es presentin acompanyades de mesures dirigides a assegurar que no es generin aglomeracions que impedeixin el manteniment de la distància de seguretat o el compliment dels límits d’aforament o comprometin la resta de mesures establertes. Si això es produís, el comerciant haurà de prendre mesures immediates per evitar-ho i de no poder-ho fer, suspendre les promocions o rebaixes.

Amb aquesta modificació, Barcelona Comerç veu atesa la seva petició i desapareix el greuge que suposava per al comerç de proximitat que aquest tipus d’accions comercials només es poguessin fer online. Encara i així, seria desitjable que com a mesura de suport al comerç de proximitat, es donés prioritat a aquest canal de venda i per tant s’establís una moratòria per les promocions i rebaixes online a favor, del comerç físic que és el que més ha patit i està patint les conseqüències de la suspensió de l’activitat comercial durant dos mesos. És per això, que Barcelona Comerç segueix demanat la suspensió temporal de les rebaixes online.

Us recordem, a més, que a partir de demà, podrà procedir-se a la reobertura al públic sense cita prèvia de tots els establiments i locals comercials minoristes i d'activitats de serveis professionals l'activitat dels quals s'hagués suspès després de la declaració de l'estat d'alarma, sempre que tinguin una superfície útil d'exposició i venda igual o inferior a 400 metres quadrats, podent, en el cas de superar aquest límit, fitxar l'espai que es reobri al públic ajustant-se a aquest llindar.

Som comerciants, som restauradors, som autònoms. Però també som veïns, pares i mares, familiars i companys. Ens hem quedat a casa perr responsabilitat, per generositat i per solidaritat. Ara ens toca tornar als carrers.

Barcelona Comerç
@eixosbcn
#FentBarriFemCiutat

Els nostres socis

CAPRABO
PAPERERIA NUMA
CEM Can Caralleu
MARIA TARRAGÜELL
MARIAN ALDA CONSULTORA DE MARY KAY
BRICALL LABORS
DOS TORRES
Carregant...
x
X