Eix Sarrià

Eix Sarrià

Barcelona oberta a la seva regió sanitària des d’avui

1 de juny de 2020

El Govern espanyol ha donat llum verda al reagrupament de Barcelona i les àrees metropolitanes nord i sud en una mateixa regió sanitària a partir d'avui, dilluns 1 de juny. Això vol dir que més de 4,5 milions de persones amb residència en aquesta regió ja es poden desplaçar dins d'aquesta gran zona i sortir del seu municipi per visitar familiars, esbargir-se o anar de compres.

A més, al BOE d’aquest dissabte (adjunt a aquesta nota) en el que es marquen les directrius de com haurà de ser la fase 3 del desconfinament, s’inclouen variacions sobre algunes mesures de la fase 1, entre elles la relaxació de la higiene als comerços, amb només dues neteges i desinfeccions obligatòries al dia, una d’elles al final de la jornada o bé abans de començar l'activitat l'endemà.

Malgrat això, cal recordar que després de quinze dies de botigues obertes a Barcelona, la preocupació més gran actual dels clients és la higiene i la seguretat dels nostres establiments.

Tot i la relaxació de les mesures en aquest sentit, segueix sent recomanable fer desinfeccions més regulars que els dos cops al dia establerts, a les superfícies de contacte més freqüents.

Els comerços associats als Eixos Comercials de Barcelona Comerç disposen la cartelleria creada relativa a l'accés i ocupació als establiments comercials, en la que s'inclou, també, un cartell d'autoresponsabilitat "Comerç Segur" per identificar l'establiment davant els clients com un entorn segur i que compleix amb totes les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries.

 

Som comerciants, som restauradors, som autònoms. Però també som veïns, pares i mares, familiars i companys. Ens hem quedat a casa perr responsabilitat, per generositat i per solidaritat. Ara ens toca tornar als carrers.

Barcelona Comerç

@eixosbcn
#FentBarriFemCiutat


imatge_ font_CCMA (https://www.ccma.cat/324/salut-proposa-unificar-larea-metropolitana-i-passar-a-fase-2-girona-i-catalunya-central/noticia/3017395/)

Els nostres socis

PAPERERIA SPOT
FARMACIA VILLANUEVA
ASSISTDOR
CMT
IMPRENTA TORMIQ
MOGAMBO
FARMACIA TRINQUET
Carregant...
x
X