Catalā  |  Castellano
{ Recuperar Contrasenya }
Estās a  |  Inici  |  Notícies  |  Detall notícia Cercar

Notícies

Barcelona oberta a la seva regiķ sanitāria des d’avui
Barcelona oberta a la seva regiķ sanitāria des d’avui
publicat el 01/06/2020

El Govern espanyol ha donat llum verda al reagrupament de Barcelona i les àrees metropolitanes nord i sud en una mateixa regió sanitària a partir d'avui, dilluns 1 de juny. Això vol dir que més de 4,5 milions de persones amb residència en aquesta regió ja es poden desplaçar dins d'aquesta gran zona i sortir del seu municipi per visitar familiars, esbargir-se o anar de compres.

A més, al BOE d’aquest dissabte (adjunt a aquesta nota) en el que es marquen les directrius de com haurà de ser la fase 3 del desconfinament, s’inclouen variacions sobre algunes mesures de la fase 1, entre elles la relaxació de la higiene als comerços, amb només dues neteges i desinfeccions obligatòries al dia, una d’elles al final de la jornada o bé abans de començar l'activitat l'endemà.

Malgrat això, cal recordar que després de quinze dies de botigues obertes a Barcelona, la preocupació més gran actual dels clients és la higiene i la seguretat dels nostres establiments.

Tot i la relaxació de les mesures en aquest sentit, segueix sent recomanable fer desinfeccions més regulars que els dos cops al dia establerts, a les superfícies de contacte més freqüents.

Els comerços associats als Eixos Comercials de Barcelona Comerç disposen la cartelleria creada relativa a l'accés i ocupació als establiments comercials, en la que s'inclou, també, un cartell d'autoresponsabilitat "Comerç Segur" per identificar l'establiment davant els clients com un entorn segur i que compleix amb totes les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries.

 

Som comerciants, som restauradors, som autònoms. Però també som veïns, pares i mares, familiars i companys. Ens hem quedat a casa perr responsabilitat, per generositat i per solidaritat. Ara ens toca tornar als carrers.

Barcelona Comerç

@eixosbcn
#FentBarriFemCiutat


imatge_ font_CCMA (https://www.ccma.cat/324/salut-proposa-unificar-larea-metropolitana-i-passar-a-fase-2-girona-i-catalunya-central/noticia/3017395/)

Fundaciķ Barcelona ComerįAjuntament de Barcelona Promociķ EconōmicaGeneralitat de Catalunya
© Eix Comercial Sarriā, 2020. Tots els drets reservats  |  Contactar  |  Nota Legal  |  Mapa de la Web  |  RSS  |  Política Privacitat
disseny: dommia
Disseny Web
Dommia Solucions Internet
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona
Tel. 902 024 678 | +34 936 241 455
Portfoli visible en: www.dommia.cat