Eix Sarrià

Eix Sarrià

El Sant Jordi més estiuenc, amb #devorallibres, de la ma de Betevé i Biblioteques de Barcelona

8 de juliol de 2020

#devorallibres, el joc de la Barcelona literària: juga, aprèn i guanya premis!

10 dies. 100 preguntes. Aquest és el repte que proposa "#devorallibres, el joc de la Barcelona literària"

#devorallibres és un joc en línia per donar suport a la cultura i el comerç de proximitat amb motiu de la diada de Sant Jordi. Projecte creat per betevé, amb el suport de Barcelona Comerç i Biblioteques de Barcelona, per a una diada de Sant Jordi singular, que tindrà lloc en ple mes de juliol.

#devorallibres, un projecte a tres bandes

Els valors de betevé, el mitjà de comunicació públic de Barcelona, són el servei públic, la qualitat i la proximitat. El suport i la difusió de la cultura i la lectura que fa Biblioteques de Barcelona, i del comerç de proximitat, al qual dona suport Barcelona Comerç, són també eixos estratègics per a betevé. Fer cultura i proximitat és una obligació per a un mitjà públic i per això és important trobar col·laboradors que tinguin els mateixos objectius: fer arribar la cultura a tothom i donar suport als comerços de proximitat perquè els barris continuïn tenint vida.

La història del #devorallibres

Vet aquí un #devorallibres que vivia i llegia a Barcelona. Qualsevol indret de la ciutat li anava bé per submergir-se en un bon llibre. Una biblioteca, un parc, un autobús, un carrer, una botiga, un mercat… Fins i tot llegia mentre caminava.

La seva fam de coneixement també el portava a saber moltes coses sobre la ciutat i els seus barris. La història de cada carrer, d’on provenia el nom de cada plaça, qui havia fet què i en quin lloc, on era cada estàtua de Barcelona i a qui estava dedicada…

Potser ets tu el #devorallibres de Barcelona? Tots els detalls del #devorallibres a https://bit.ly/2W1fOqe


Barcelona Comerç
@eixosbcn
#FentBarriFemCiutat

Els nostres socis

RACC
CARS BARCELONA ( CONCESSIONARI OFICIAL MERCEDES-BENZ)
IMPRENTA TORMIQ
ASSISTDOR
SCRAP SARRIÀ
ESTUDI DENTAL SARRIÀ
Anguè Anguè
Carregant...
x
X