Eix Sarrià

Eix Sarrià

L’Associació de Comerciants de Sarrià celebra la tercera edició dels premis Eix

15 de novembre de 2010

L’Associació de Comerciants de Sarrià (ACS) va celebrar el passat dijous 4 de novembre la tercera edició dels premis Eix de Sarrià, en un sopar de gala al restaurant Dos Torres. A l’acte hi van assistir autoritats com l’Alcalde de Barcelona, el Excm. Sr. Jordi Hereu, la Regidora del Districte, la Ilm. Sra.Sara Jaurrieta, i d’altres càrrecs de l’Ajuntament de Barcelona.
Tal i com afirma l’ACS, aquests premis “pretenen donar reconeixement i motivar tots aquells establiments del nostre barri”. Per fer-ho, es varen atorgar premis en tres categories diferents: Premi al millor establiment, Premi a “La Veu del carrer” i finalment el Premi al soci d’honor.
Així doncs, l’establiment triomfador de la nit va ser “Puntos Mile”, dirigit per Katrin Dibowski, ja que es va fer amb el Premi al millor establiment. Aquesta botiga, tal i com ella mateixa la defineix és un lloc per “menjar bo i sa”, on es combinen menjars d’arreu d’Europa amb un denominador comú: el menjar sa. Per tot l’equip de la Katrin, que porta ja cinc anys treballant en el negoci, aquest premi és “un reconeixement molt especial”. Va fer entrega del premi el Excm. Sr. Jordi Hereu.
El Bar Monterrey va ser el guanyador del Premi “La Veu del carrer”, un premi molt especial, ja que el guanyador no va ser escollit pel Jurat, sinó que ho van fer les persones del carrer. Manuel Pérez valorava aquesta decisió de la gent del carrer amb molta satisfacció: “estem molt contents, perquè es demostra que els clients ens coneixen, i que els agrada l’ambient tant familiar que tenim”. I és que el Bar Monterrey és un establiment que està present al barri des de fa ja trenta anys, un lloc per on hi passa molta gent cada dia. Va fer entrega del premi la Presidenta ACS, Maria del Mar Roig Mallol.
Finalment, el Premi d’honor va recaure en la Sra. Carmen Tusquets, membre de la junta des de fa mes de 12 anys , cal destacar la seva energia, predisposició i simpatia davant tots els reptes que suposar pertànyer a una associació de comerciants. Per altre banda comercianta del nostre barri amb un negoci de mes de 42 anys, la Joieria Gumtus y sen un dels comerços mes antics de la nostra associació. La Carme ens va comentar que el premi li havia fet molta il•lusió i que no cel esperava. Va fer entrega del premi el Excm. Sr. Jordi Hereu.

Després de l’entrega de premis, es va celebrar el sopar de gala, un acte que va comptar amb una gran participació per part dels propis comerciants i des les personalitats que s’hi van aplegar. Des de l’ACS, estan segurs que aquesta iniciativa és molt positiva pel barri, i la seguiran portant a terme cada any. L’objectiu és ben simple, demostrar que Sarrià vol ser un dels millors Eixos comercials de la ciutat de Barcelona.

Els nostres socis

MARIAN ALDA CONSULTORA DE MARY KAY
EL CANALLA
DOMUSVI BONANOVA
CAPRABO
OPTICONCEPT ARTOS
KNA
DENTAL CARE SARRIÀ
Carregant...
x
X