Eix Sarrià

Eix Sarrià

Viu Sant Jordi a Sarrià - Sant Gervasi

12 de març de 2010

Sant Jordi és un dia alegre que convida a sortir al carrer. Aquest any tornarem a gaudir d’una diada plena d’activitats. Durant tot el dia es podran comprar roses i llibres a les parades, visitar l’exposició floral 50 roses per a 50 classes d’amor, admirar els aparadors de les botigues del barri decorats per a l’ocasió o degustar còctels, gelats i caves al carrer Graus.
També a Sarrià, el centre cívic Casa Orlandai ha programat una jornada amb diverses propostes literàries. El Recital del Cor Jove de l’Arc, la Mostra de teatre del grup del mateix centre i un espectacle literari a càrrec de Vivim del cuentu.
Els equipaments del districte ens ofereixen diverses activitats, al voltant del llibre i la literatura, durant tota la setmana. Per als més petits trobem un taller de punts de llibre al centre cívic Casa Sagnier, contes a l’Espai Putget, i tècniques per elaborar els seus propis llibres al centre cívic Casa Orlandai. També contes, però per a gent gran, és el que ha programat el centre cívic Vil•la Florida.
Els joves estan convidats al happening, organitzat pel Punt d’Informació Juvenil, per commemorar el 150 aniversari del naixement del Poeta Joan Maragall. La idea és que els assistents participin en la creació d’una obra col•lectiva, multidisciplinar i efímera. Els que no puguin assistir-hi, podran visitar l’exposició del making off del 28 d’abril al 15 de maig.
El centre cívic Pere Pruna presenta una sèrie de concerts durant tota la setmana on participen les escoles de música i els diferents cors del districte.
El centre cívic Sarrià organitza els seus propis jocs florals de poesia. El període d’inscripció i entrega de poemes és de l’1 al 15 d’abril i el lliurament de premis serà dimecres, 21 a les 18,30h, que s’amenitzarà amb l’espectacle Poètica de la Ruptura.
Per a més informació:
http://www.bcn.cat/sarria-santgervasi

Els nostres socis

SALEM
ESCOFET OLIVER
TRETZE SABATES
MOGAMBO
UN PASO MAS
JC APOTECARI
PADELMANIA
Carregant...
x
X