Eix Sarrià

Eix Sarrià

La Fundació Barcelona Comerç avalua la campanya de rebaixes i l'estat del comerç de la ciutat durant el 2012

12 de febrer de 2013

Dijous que ve, 14 de febrer, La Fundació Barcelona Comerç i ESADE presentaran en roda de premsa l'Indicador Comerç Barcelona (IcoB), que analitza en aquesta edició la campanya nadalenca i la passada temporada de rebaixes en els comerços de la ciutat. L'estudi avalua les vendes, quins períodes de rebaixes han aplicat els comerciants i les seves percepcions de futur.

Igualment aquesta edició de l'COB tanca l'anàlisi trimestral que s'ha fet durant tot el passat any, i en aquest sentit, fa balanç de l'evolució de vendes durant el 2012 i pren el pols a la salut del comerç a la capital catalana.

Aquest treball d'anàlisi econòmica del comerç de Barcelona estudia de forma regular les dades reals de l'activitat comercial de la ciutat, des de l'evolució de les vendes, a la mitjana de facturació, l'afluència de visitants, l'evolució dels costos de cadascun dels components d'un negoci, l'estat de la competència o l'estratègia de descomptes i rebaixes, entre altres temes.
Els estudis IcoB els el•labora ESADE amb les dades obtingudes dels comerços associats als 16 eixos Comercials de la Fundació Barcelona Comerç, convertint-se en la recerca més completa de la realitat comercial de la ciutat.

El president de la Fundació Barcelona Comerç, Vicenç Gasca, al costat del director de l'estudi i catedràtic en Màrqueting d'ESADE, Josep Francesc Valls, i el professor del Departament de Mètodes Quantitatius també d'ESADE, Joan Sureda, seran els encarregats de presentar l'estudi. La roda de premsa començarà a les 10,30h a l'Edifici 1 d'ESADE, a l'Av. Pedralbes, 60-62 de Barcelona.

Els nostres socis

CMT
FERRETERIA J. VALLS
COCINA BARCELONA
GENERAL OPTICA
PADELMANIA
RAFFEL PAGES
CADENA ELS TIGRES
Carregant...
x
X