Eix Sarrià

Eix Sarrià

La Generalitat posa en marxa, per tercer any consecutiu, la campanya de sensibilització i control de la venda il·legal al carrer

19 de juny de 2013

Amb el lema “Digues no” la Generalitat reprèn aquest mes de juny la campanya informativa i de control de la venda il·legal al carrer iniciada fa dos estius. Coincidint amb l’inici de la temporada turística, la Direcció General de Comerç distribuirà tríptics i cartells informatius per sensibilitzar els ciutadans sobre els efectes negatius que la venda il·legal produeix en el conjunt de l’economia catalana.

La Llei de Promoció de l’Activitat Econòmica estableix la possibilitat de sancionar tant als venedors com als compradors d’aquests productes i serveis. Igualment, des de Comerç també es dóna suport a la campanya de sensibilització –de format presencial– impulsada per la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) ‘Estirem de la Manta’.

Coincidint amb la temporada turística es distribuiran tríptics i cartells editats en sis idiomes (català, castellà, anglès, francès, alemany i italià) en els municipis de més afluència turística, principalment destinacions de litoral. La distribució es realitzarà a través de les Oficines de Turisme de la Generalitat de Catalunya, els ens locals i les organitzacions empresarials.

La campanya informativa adverteix dels efectes negatius de la venda il·legal per a la societat i s’expliquen els motius pels quals cal evitar l’adquisició d’aquests productes i serveis (risc per a la salut i la seguretat de les persones, vulneració dels drets dels treballadors, perjudicis per a la indústria i el comerç, frau a hisendes públiques, ocupació de l’espai públic).

Font: www.ccam.cat/ca/Cos/areesactuacio:comerc:be_not_comerc

Els nostres socis

Qualivida
MANANTIAL DE SALUD
LYKI-LYKI
BRICALL LABORS
SUSO
Desastre
DOMUSVI BONANOVA
Carregant...
x
X