Eix Sarrià

Eix Sarrià

Presentació Indicador del Comerç de Barcelona (IcoB)

19 de juliol de 2013

Dimarts vinent 23 de juliol, la Fundació Barcelona Comerç i ESADE presentaran en roda de premsa l'Indicador Comerç Barcelona (IcoB), que analitza l'evolució del consum en la primera meitat de l'any en els comerços de la ciutat. L'estudi avalua les vendes, facturació i percepció del comerciant en el segon trimestre de 2013 i ho compara amb les dades de l'IcoB de 2012.
Igualment, aquesta edició de l'coB analitza la facturació dels comerços en l'arrencada de la temporada de rebaixes d'estiu i pregunta als comerciants sobre com afectaria el seu negoci la possibilitat d'obrir els festius durant el mes d'agost per motius turístics.

Aquest treball d'anàlisi econòmica del comerç de Barcelona estudia de forma regular les dades reals de l'activitat comercial de la ciutat, donis de l'evolució de les vendes, a la mitjana de facturació, l'evolució dels costos de cadascun dels components d'un negoci, l'estat de la competència o l'estratègia de descomptes i rebaixes, entre altres temes.

Els estudis IcoB els elabora ESADE amb les dades obtingudes dels 10.000 comerços associats als 17 eixos Comercials de la Fundació Barcelona Comercio, convertint-se en la recerca més completa de la realitat comercial de la ciutat.

El president de la Fundació Barcelona Comerç, Vicenç Gasca, al costat del director de l'estudi i catedràtic en Màrqueting d'ESADE, Josep Francesc Valls, i el professor del Departament de Mètodes Quantitatius d'ESADE, Joan Sureda, seran els encarregats de presentar l'estudi en roda de premsa, a la que també assistirà, el Regidor de Comerç de l'Ajuntament de Barcelona, Raimon Blasi.
La roda de premsa començarà a les 11 h a l'Edifici 1 d'ESADE, a l'Av. Pedralbes, 60-62 de Barcelona.

Els nostres socis

TRAÇ CENTRE D'EXPRESSIÓ PLÀSTICA
FORN SARRIA
ESTUDI DENTAL SARRIÀ
CARS BARCELONA ( CONCESSIONARI OFICIAL MERCEDES-BENZ)
EL CANALLA
La FOIX DE SARRIA
FARMACIA CABEZAS
Carregant...
x
X