Eix Sarrià

Eix Sarrià

El comerç de Barcelona amfitrió del comerç d'Europa

10 de setembre de 2013

Barcelona acollirà la reunió més important de comerciants europeus

El proper 19 de maig de 2014, el comerç de Barcelona serà l'amfitrió del comerç d’Europa a la 13a Jornades Europees del Comerç Urbà, que cada any organitza la Federació d’Associacions de comerciants europees, “Vitrines d’Europe”. La trobada, la més important al continent en l'àmbit de comerç, acollirà a la capital catalana, més de 400 representants d’associacions d’aquest sector que compartiran experiències i debatran temes relacionats amb l’evolució del comerç, dels horaris, del transport, de l'urbanisme..., sense oblidar la valorització de les pimes, la promoció de l’associacionisme o el lligam que cal establir entre comerç, cultura, oci i turisme per revitalitzar les ciutats europees.

L’anunci de la elecció de Barcelona com a seu d’aquestes Jornades, l’ha fet aquest matí, el Secretari General Vitrines d’Europe, Salvador Albuixech, a l’Ajuntament de la capital catalana on s’ha celebrat la reunió periòdica e itinerant del Consell d'Administració de Vitrines d’Europe.

Segons Albuixech, que a més de Secretari General de la Federació Vitrines d’Europe, és vicepresident de la Fundació Barcelona Comerç, “la celebració de les Jornades al 2014 a la nostra ciutat ha de servir per a què en moments de crisi com els actuals, treballem plegats en projectes que ens permetin aconseguir la revitalització del comerç urbà de les ciutats europees. Amb això aconseguirem fer el pas necessari en el camí d’aconseguir que aquesta Europa sigui cada vegada més l’Europa dels ciutadans, l’Europa de les persones”.

La reunió d’aquest matí del Consell de Vitrines d'Europe, tenia com a tema principal la preparació de les Jornades d'enguany, que se celebraran els propers 21 i 22 de octubre a Brussel•les. En el transcurs del matí els consellers han saludat al Regidor de Comerç Sr. Raimond Blasi, a qui han informat sobre les Jornades de Brussel•les i de les del proper any de Barcelona.

A aquest Consell, presidit pel sr. Stefano Bollettinari, president de Vitrines d'Europa i de l'Associació italiana Ancestor-Confesercenti, han assistit els consellers representants de les associacions: Confederaçao Nacional do Comercio (Portugal), Confédération Luxembourgeoise de Commerce (Luxembourg), Fédération Nationale des Centres-Ville (França), Vitrines de Belgique (Bèlgica). i de la Fundació Barcelona Comerç (Barcelona), que ha estat representada pel seu president, Vicenç Gasca, a més del Secretari General, Salvador Albuixech.

A la fotografia, els assistents a la reunió acompanyats del Regidor de Comerç de l'Ajuntament de Barcelona, Sr. Raimond Blasi

Els nostres socis

JC APOTECARI
C.E.S.I.
XARCUTERIA MARGARIT
ASSISTDOR
TABULA
BENESTAR SARRIA
GEINBAR
Carregant...
x
X