Eix Sarrià

Eix Sarrià

La Grossa de Cap d'Any, un sorteig extraordinari que repartirà més de 10,4 milions d'euros

31 d'octubre de 2013

La Grossa de Cap d'Any, un sorteig extraordinari que repartirà més de 10,4 milions d'euros, i que es pot adquirir als canals tradicionals de Loteria de Catalunya així com a les associacions, fundacions i establiments del sector del comerç

La Grossa de Cap d’Any ha posat a la venda 100.000 talonaris de 60 bitllets de 5 euros cadascun, és a dir, que es comercialitzaran un total de 30 milions d’euros.

Loteria de Catalunya destinarà a premis el 70% del valor dels bitllets, fet que suposa repartir més de 21 milions d’euros. Els beneficis del sorteig es destinaran a programes per a infants i adolescents, en el marc de les mesures establertes en el Pacte Nacional per a la Infància.

Els bitllets compten amb les més avançades mesures de seguretat i amb un codi de barres que els fa identificables.

El sorteig es celebrarà al matí del dia 31 de desembre i serà retransmès per Televisió de Catalunya.

La campanya de publicitat, que emmarca la figura de La Grossa de cap d’Any en una de les tradicions catalanes, es difon pels mitjans de comunicació. La Grossa també està present a les xarxes socials i disposa d’una pàgina web, un perfil a Twitter @lagrossacat, i una pàgina de Facebook

Hi haurà tres premis de primera categoria. El número de la Grossa estarà premiat amb 20.000 euros per euro jugat. El segon premi atorgarà 6.500 euros, i el tercer premi 3.000 euros.

Els bitllets de la Grossa de Cap d’Any es pot adquirir en els canals convencionals de Loteria de Catalunya, que integren gairebé 2.200 punts de venda. A més, hi haurà un total de 25.000 punts extra aportats per les associacions i fundacions del sector del comerç de Catalunya i altres centres comercials.

Loteria de Catalunya ha signat de moment, acords per a la venda de bitllets de la Grossa de Cap d’Any amb: Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya, Associació de Mercats Municipals de Catalunya, Fundació Barcelona Comerç, Confederació de Comerç de Catalunya, Associació Catalana de Supermercats i Distribuïdors (Cat Dis): Caprabo, Condis, Sorli i Superservis, Bon Preu, Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona, Associació Professional de Venedors de Premsa de Barcelona i Província, Central de serveis als expenedors de tabac, timbres i loteries, i Comercial de serveis i assessorament per establiment.

Aquests acords possibilitaran que tothom qui vulgui comprar un bitllet tingui al seu abast un punt de venda el més proper possible. Els ingressos obtinguts a través dels beneficis de la Grossa de Cap d’Any es destinaran a reforçar el finançament de programes i serveis de prevenció destinats a la infància en risc a Catalunya. Aquesta decisió s’emmarca en el Pacte per a la Infància a Catalunya, signat el passat 19 de juliol per una setantena d’entitats, agents socials i econòmics, institucions i partits polítics catalans amb l’objectiu de situar la infància i l’adolescència en el centre de les polítiques del país.

Els nostres socis

SCRAP SARRIÀ
Sarrià Yoga
BRICALL LABORS
YOGAONE SARRIA
MANANTIAL DE SALUD
ICAIME
CEM Can Caralleu
Carregant...
x
X