Eix Sarrià

Eix Sarrià

Vine a patinar a BarGelona

26 de novembre de 2013

BarGelona, la pista de gel impulsada per la Fundació Barcelona Comerç, torna aquest any a la plaça de Catalunya i de nou amb novetats com una nova carpa i un espai més ampli per a patinar, per a aconseguir el màxim profit d’aquesta instal•lació que promouen els 16 Eixos Comercials de la ciutat adherits a la Fundació Barcelona Comerç.

La instal•lació es proposa com a reclam per a clients de dins i fora de la ciutat, als que se’ls vol facilitar una experiència de compres global, amb 10.000 botigues a la seva disposició i un equipament lúdic a l’estil del de les grans ciutats de compres del món, com Nova York, París o Londres.

Aquesta oferta es completa amb un ampli programa d’activitats esportives sobre gel, amb l’objectiu d’apropar-les al gran públic.

Encara que instal•lada al centre de la ciutat, BarGelona és una activitat pensada per a la promoció global de Barcelona com a ciutat de compres. És per això que s’han ideat diversos mecanismes per promoure la pista de gel des dels comerços dels Eixos Comercials i les botigues d’aquests territoris des de la pista de gel.

Durant tota la campanya de Nadal, com ja es va fer l’any 2011, les botigues dels Eixos Comercials de la ciutat repartiran vals de descompte per accedir a la pista (50% descompte per als tiquets d’1h).

El preu dels tiquets que donen dret a patinar i a un joc de patins es mantenen igual que l’any anterior. Així, el tiquet de 1/2 hora serà de 7€ i el d’una hora, 9 €. L’entrada d’una hora es podrà adquirir a 4,5 € amb els vals de descompte que regalaran les botigues dels Eixos Comercials de la Fundació Barcelona Comerç: Barna Centre, Carrer de Sants, Cor d’Horta, Cor Eixample, Creu Coberta, Eix Comercial de Sant Gervasi Barnavasi, Eix Comercial del Raval, Eix Maragall, Gracinova, Eix Comercial Gran de Gràcia, L’Eix de Sant Andreu, La Rambla, Nou Barris Centre Comerç, Sant Antoni Comerç, Sant Martí Eix Comercial, Sants Les Corts Eix Comercial i Sarrià Eix Comercial.

Les dates d’obertura de la pista de gel va des del 22 de novembre de 2013 i fins el dia 7 de gener ambdós inclosos.

L’horari de la pista

De diumenge a dijous de 09:00h. a 21:00h.
Divendres, dissabtes i vigília de festius de 09:00h. a 23:00h.

*Horari de la pista en dies especials:

Els dies 24 i 31 de desembre de 2013 de 10:00h. a 19:00h.
El dia 25 de desembre de 2013 i el dia 1 de gener de 2014 de 10:00h. a 14:00h. i de 17:00h. a 21:00h.

Activitats

Durant el període d’obertura de la instal•lació s’han programat exhibicions de diferents esports que es practiquen sobre gel i cursets d’iniciació a alguns d’ells. Durant tot el període de vacances escolars, formadors titulats oferiran cursos d’iniciació a les principals disciplines esportives sobre gel que es practiquen a Catalunya, Patinatge artístic, Hoquei gel, Cúrling i Short Track. Aquests curset són destinats a nens i nenes de 6 a 12 anys i estan programats sempre de 9 a 10 h, abans de l’obertura general de la pista al públic. La gestió d’aquest cursos és a càrrec de l’Oficina Tècnica de la Candidatura Barcelona Pirineu i la Federació Catalana d’esports d’Hivern.

Fins a l’inici de les vacances escolars, la pista de gel també col•labora en el programa “El Comerç a les Escoles” impulsat per la Direcció de Comerç i Consum de l’Ajuntament de Barcelona. L’accés a BarGelona durant els matins laborables, serà preferent per als alumnes de les escoles adherides al programa.

Segueix-nos a Facebook i Twitter
https://www.facebook.com/BargelonaPistaDeGel?ref=ts&fref=ts
https://twitter.com/Bargelona2013

Els nostres socis

Monadeseda
SOLUCIONES AL INSTANTE
Academia de Idioma Chino
BEIMA BCN
IMPRENTA TORMIQ
CORSA
MAS D´ANGLI
Carregant...
x
X