Català  |  Castellano
{ Recuperar Contrasenya }
Estàs a  |  Inici  |  Serveis  |  Històric d'activitats Cercar

Històric d'activitats

Serveis que oferimHistòric d'activitats

gener

TRENET, tren que recorre el nucli antic de Sarrià durant tota la campanya de Nadal. 10 dies de publicitat itinerant. Patrocinadors: Associació de Comerciants de Sarrià, 151, Caprabo, Treze, Le phare de la Baleine, Pastisseria Foix, Xarcuteries Margarit, Farmàcia Hernández, Pastisseria Neuguem, Dependienta, Aster, Regia, Mestres, Mercat de Sarrià, Carns JJ, Mobe, La Lluna Balva, Rocio Discount, Bellagio, Captiva.

CAVALCADA I LLIURAMENT DE CARTES ALS REIS MAGS, tradicional cavalcada, cada any més exitosa i pròxima, és el moment idoni per donar a conèixer productes, ja que reuneix nombroses famílies de tot el districte. De 15 h. a 21 h. Aproximadament 20.000 visitants. Patrocinadors: Associació de Comerciants de Sarrià, Galletas Lu, Caprabo.

febrer/març

CONTES D’ALT DE L’ESCALA, XERRADES LITERÀRIES I EXPOSICIONS, durant els mesos de febrer i març, els divendres, a les 18 h., i dissabtes, a les 12 h., s’expliquen diversos contes, molts d’ells a càrrec del propi autor. Xerrades d’escriptors com l’Arcadi Oliveres, Susana Frouchtman, Blanca Tusquets, etc. Patrocinadors: Llibreria A peu de pàgina, Editorial Baula, Rte. El Nou.

abril

SANT JORDI ESPECIAL, nou projecte a on carrers i aparadors es decoren per a l’ocasió. Assessorats per Flora Miserachs. Patrocinadors: Associació de Comerciants de Sarrià.

maig

COMERÇ AL CARRER, un centenar de comerços surten amb carpes al llarg del carrer Major de Sarrià, per presentar eñs seus productes. Ambientació amb atraccions (inflables, circuits de cars, bra mecànic, ...) i diverses activitats. De 10 a 20 h. Aproximadament 14.000 visitants. Patrocinadors: Associació de Comerciants de Sarrià, Cadena Els Tigres, Autoescola Corsa, Coca-cola, Caixa Sabadell, Caja Madrid, Le Coq Sportif.

MOSTRA GASTRONÒMICA, durant la jornada de comerç al carrer, una quinzena d’expositors, prèviament seleccionats, s’agrupen a la pl. Sarrià oferint una degustació dels seus productes. Tot, amb una acurada decoració, música I molta ambientació. Neix al 2007. Patrocinadors: Moritz, Aneto, Bcn degusta, Riedel, Vilas del Turbon.

juny

MODA AL CARRER, nou projecte. Organització d’una passarel·la de moda, amb la participació del comerç de Sarrià. patrocinador: Fundació Barcelona Comerç.

TARDA DE BALLET INFANTIL, nou projecte en el qual les escoles de ballet del barri fan una demostració de ball.

setembre

FESTA MAJOR, col·laborem, amb una tarda de titelles i xocolatada. Públic de 0 a 14 anys. Aproximadament 1.000 visitants. Patrocinadors: Associació de Comerciants de Sarrià.

octubre

COMERÇ AL CARRER I MOSTRA GASTRONÒMICA, degut a l’èxit d’aquest esdeveniment, tornem a sortir al carrer per oferir els nostres productes, amb una ambientació de tardor. Incorporat l’any 2008. Aproximadament 14.000 visitants. Patrocinadors: Nesspreso, Keldenich, Riedel, Caves Rabetllat i Vidal.

novembre

SOPAR DE GALA, lliurament de premis als comerciants de Sarrià, amb la presència dels comerciants associats i diverses autoritats del comerç de Barcelona.

MERCAT BOIG, just abans de la campanya de nadal, sortim, a la pl. Sarrià, una trentena de comerços oferint productes molts diversos. També, amb la col·laboració de les escoles del districte, donem l’oportunitat als nens de "muntar la seva pròpia parada". Des de 2007, aproximadament 5.000 visitants.

CONCURS DE CARTELLS, realitzem un concurs de dibuix per escollir el que serà la imatge del cartell de la Cavalcada de Reis de Sarrià. Participen nens i nenes d’entre 4 i 12 anys. Lliurament de premis, berenar i inauguració de l’exposició de tots els dibuixos. Patrocinadors: Viatges Nou Sarrià, Caixa Sabadell, Parc. At. Tibidabo.

desembre

CAMPANYA DE NADAL, il·luminació, loteria, xec regal...

TROBADA LITERÀRIA, a la pl. Consell de la Vila es reuneixen una vintena d’autors, durant un parell d’hores, per signar llibres i parlar amb els veïns i veïnes de Sarrià. Ambientat amb música, torrons, neules i cava. Patrocinadors: Llibreria A peu de pàgina, Pastisseria Foix, Xarcuteria La Masia, Associació de Comerciants de Sarrià.

REVISTA MENSUAL "LA VEU" on pots escriure sobre la dinàmica del teu negoci en forma d’article, pots publicitar-te. Recull informació del barri i diversos articles d’interès. Tirada de 5.000 exemplars mensuals.

GUIA DE COMERÇOS, plànol del barri amb la ubicació de tots els comerços associats, diferenciats per activitats.

LA CASETA, caseta de 80 m2, en 2 plantes, al carrer Canet, 20. Espai a disposició de l’associat per a exposicions, degustacions, presentació de productes, etc.

Fundació Barcelona ComerçAjuntament de Barcelona Promoció EconòmicaGeneralitat de Catalunya
© Eix Comercial Sarrià, 2018. Tots els drets reservats  |  Contactar  |  Nota Legal  |  Mapa de la Web  |  RSS  |  Política Privacitat
disseny: dommia
Disseny Web
Dommia Solucions Internet
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona
Tel. 902 024 678 | +34 936 241 455
Portfoli visible en: www.dommia.cat