Cas  -  Cat

Menú

Barcelona, capital europea del Comerç, Dia Europeu del Comerç de Proximitat

Barcelona, capital europea del Comerç, Dia Europeu del Comerç de Proximitat

08 de maig, 2019


Coincidint amb el Dia d'Europa, aquest 9 de maig,  Barcelona Comerç amb la col·laboració de la representació de la Comissió Europea a Barcelona i l'Oficina del Parlament Europeu, presentarà el "Dia Europeu del Comerç de Proximitat", una iniciativa pionera creada per la nostra entitat, representant de 23 Eixos Comercials de Barcelona.

Barcelona Comerç és #comerçderproximitat i com tal, volem marcar al calendari una data que reivindiqui
el paper del comerç de proximitat en la construcció de la nova Europa de les ciutats, una Europa més propera i més pròspera. Volem ser part de l'identitat d'Europa.

I quin millor dia per reivindicar el comerç de proximitat que el Dia d'Europa !!!
Així doncs, celebrarem el "Dia Europeu del Comerç de Proximitat" aquest proper dijous, 9 de maig, a les 17:00h  en un fantàstic escenari:el Museu d'Història de Catalunya, a la Sala Martí l'Humà, on davant de representants del comerç de la ciutat, de l'Administració i del Parlament Europeu a Barcelona es presentarà el "Manifest de Barcelona: Fem Comerç, Fem Ciutat, Fem Europa"

Aprofitarem també per presentar les conclusions de les 14enes Jornades Europees del Comerç i Turisme, en les que experts europeus de diferents àmbits relacionats amb el comerç van reflexionar sobre el futur del comerç de proximitat, el passat mes de novembre, a casa nostra. Aquest recull, en forma de llibre, serà ben present durant l'acte.

L'acte estarà presidit per Salva Vendrell, president de Barcelona Comerç; Ferran Tarradellas, director de la representació de la Comissió Europea a Barcelona; Lluís Llanas, Secretari General de Vitrines d'Europe; i Agustí Colom, regidor de Turisme, Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Barcelona, acompanyats per representats dels eixos comercials de Barcelona i del comerç català. 


Us hi esperem!
@eixosbcn
#FentBarriFemCiutat
#FemComerçFemCiutatFemEuropa