Eix Sarrià

Eix Sarrià

Lliurament del xec solidari BcnShopping&Shooting a la Vall d'Hebron

23 de juliol de 2019

Avui, 23 de juliol, 2019, Barcelona Comerç ha lliurat un taló solidari de 8.620€, a l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron per contribuir d'aquesta manera a la posta en marxa del nou Hospital de Dia d'Oncologia i Hematologia Infantil, un entorn pediàtric amb la tecnologia més avançada i adaptat en disseny i decoració per oferir als nens i nenes malats i a les seves famílies el  millor benestar possible durant el temps que estiguin per allí. Una magnífica iniciativa, pionera a l'estat, per tal d'oferir l'atenció mèdica, personal i també emocional als petits pacients i acompanys  durant la seva estada a l'hospital.

Aquests 8.620€ són fruit de la recaptació solidària de la VI edició del nostre concurs més cinematogràfic, Barcelona Shopping & Shooting, que uneix comerç, cinema i ciutat. El seu objectiu és  fomentar la creació audiovisual a la ciutat, donant l'oportunitat als cineastes amateurs o professionals per rodar a Barcelona i a l'interior dels seus comerços, convertits en platós cinematogràfics per a l'ocasió. 

Però Barcelona Shopping & Shooting és, també, un concurs solidari. Edició rera edició, recolza una causa solidària específica. Enguany, des de que vam coneixer la idea de tirar endavant un projecte perque els petits que estan passant per diferents tractaments se sentin el més còmodes possible durant la seva estada a la l'hospital. Aquest somni és el que avui es coneix com el Parc d'Atencions de l'Hospital de la Vall d'Hebron. 

Ha estat per Barcelona Comerç un honor poder fer lliurament d'aquesta aportació, suma de donacions particulars i patrocinadors del concurs, com CaixaBank). El president de Barcelona Comerç, Salva Vendrell i el vicepresident Pròsper Puig, acompanyats del Sr David Buendía, director d'àrea de negoci de CaixaBank han lliurat el taló al Dr Pere Soler-Palacín, cap de grup de recerca del VHIR i responsable del projecte. 

Un autèntic plaer conéixer de prop la vostra història!

Barcelona Comerç
@eixosbcn
#FentBarriFemCiutat

Els nostres socis

Cardabela Tea Company
IMPRENTA TORMIQ
SUSO
PUNTOSMILE
OTOMI
PADELMANIA
BRICALL LABORS
Carregant...
x
X