Eix Sarrià

Eix Sarrià

Concurs Fotogràfic Descobreix el Comerç de Sarrià

· On? Sarrià
· Quan? Del 7 de setembre al 7 d'octubre de 2018

En el marc de l'Any del Comerç i la Cultura, L'Eix Comercial Sarrià ha posat en marxa un concurs de fotografia amb l'objectiu de vincular el comerç del barri amb els punts culturals i històrics del territori. El participant podran guanyar un dels 2 xecs per valor de 1000€ que regala l'Eix i que podran utilitzar a les seves botigues associades.

Per poder participar els usuaris hauran de publicar a la xarxa social Instagram, sota el hashtag #EixSarriaFoto, una imatge d'un aparador d'un establiment associat a l'Eix Comercial Sarrià (podeu consultar els associats a http://www.eixsarria.com/cat_socios_listado.html) o una imatge d'un lloc d'interès del barri.

El concurs estarà obert des del 7 de setembre fins al 7 d'octubre del 2018, ambdós inclosos, i podran participar persones de totes les edats - els menors de 18 anys amb autorització d'un tutor. Cada concursant podrà publicar tantes fotografies com vulgui i no serà necessària la inscripció prèvia. La imatge enviada no ha d'haver guanyat en cap altre concurs ni haver estat publicada en un mitjà de comunicació.

Després d'escollir les 50 imatges més votades a la xarxa social, el jurat determinat per l'Eix seleccionarà els dos guanyadors, un per cada categoria – lloc d'interès i aparador d'establiment. Aquests rebran un xec regal de 1.000 euros cadascú.

Les bases completes del concurs es poden consultar a la pàgina web de l'Eix Comercial Sarrià – Bases del concurs -.

Aquesta tardor, treu el fotògraf que portes dins!

Els nostres socis

MARIONA
CARNS JJ
UN PASO MAS
Sarrià Yoga
RAFFEL PAGES
MOGAMBO
CAPRABO
Carregant...
x
X