Eix Sarrią

Eix Sarrią

Activació de les noves mesures de contenció del rebrot Covid19 a Barcelona i Ąrea Metropolitana

18 de juliol de 2020

Davant el repunt de contagis de la Covid19 dels darrers dies, el Govern de la Generalitat ha adoptat mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic a Barcelona ciutat i les següents ciutats de l’Àrea Metropolitana: Viladecans, el Prat de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat, Cornellà, Sant Just, Desvern, Esplugues de Llobregat, l'Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs i Badalona.

Aquestes mesures entren en vigor d’avui, dissabte 18 de juliol (publicació del DOGC-A-20199086-2020) i amb una durada inicial i revisable de 15 dies i són aplicables a totes les persones que es trobin i circulin als municipis esmentats, així com a les persones titulars de qualsevol activitat econòmica o empresarial ubicada en aquests territoris.

Específicament, en matèria de COMERÇ i RESTAURACIÓ:

COMERÇ:

  • Es recomana CITA o AVÍS PREVIS per als comerços NO ESSENCIALS (tots aquells que no són comerços alimentaris, begudes i matèries primeres)
  • L’activitat comercial s’ha de fer, en la mesura que sigui possible, sense contacte físic amb el client (comandes per telèfon, online, recollida a la porta a la cotxe,...)
  • Cal reforçar les mesures d’higiene i prevenció

 HOSTALERIA I RESTAURACIÓ:

  • Es limita l'aforament a l'interior dels establiments al 50% de l'autoritzat
  • El consum s'ha de realitzar sempre en taula
  • Terrasses: obligatòria la distància de 2 metres entre taules o grups de taules
  • Aforament espais comuns:  es limita al 50% de l'aforament autoritzat
  • Sempre que sigui possible, s'han d'utilitzar preferiblement servei a domicili i comandes per emportar.  

Adjunts a aquesta nota trobareu Resolució STL/1746/2020 del 17 juliol així com infografies realitzades per Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya.

Som comerciants, som restauradors, som autònoms. Però també som veïns, pares i mares, familiars i companys. Ens hem quedat a casa per responsabilitat, per generositat i per solidaritat. Ara ens toca tornar als carrers, amb seny, amb criteri, protegits i vetllant per la nostra seguretat. 


Barcelona Comerç

@eixosbcn
#FentBarriFemCiutat


imatge_ font_ https://www.barcelona.cat/   (autor: Edu Bayer)

Els nostres socis

TABULA
COTTON REUS
DENTAL CARE SARRIĄ
UN PASO MAS
ETRIM FINQUES
Sarrią Yoga
COCINA BARCELONA
Carregant...
x
X