Catalā  |  Castellano
{ Recuperar Contrasenya }
Estās a  |  Inici  |  Política Privacitat Cercar

Política de Privacitat

Segons el que estableix el RGPD (Reglament (UE) 2016/679), els proporcionem la informaciķ detallada de Protecciķ de Dades que s'exposa a continuaciķ:

Responsable: Eix Comercial Sarriā
Raķ Social: Associaciķ Comerciants de Sarriā
C.I.F.: G58503756
Adreįa: c/Canet, 20, 08017 - Barcelona
Telčfon: 932044026
Correu Electrōnic: acs@eixsarria.com

Finalitat:
L'informem que les dades de carācter personal recollits, seran incorporades a un fitxer sota la nostra responsabilitat, amb la finalitat de gestionar l'enviament de la informaciķ que ens solˇlicitin i facilitar als interessats ofertes de productes i serveis del seu interčs (així com realitzar la facturaciķ dels productes adquirits a la nostra pāgina web). Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relaciķ comercial, durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals o se solˇliciti la seva supressiķ per l'interessat.

Legitimaciķ:
Les Dades de Carācter Personal obtinguts en aquesta Pāgina Web, així com l'oferta de productes i serveis oferts, estā basada en el consentiment que es solˇlicita a l'interessat.

L'interessat tindrā dret a retirar el seu consentiment en qualsevol moment. La retirada del consentiment no afectarā la licitud del tractament basada en el consentiment previ a la seva retirada.

Destinataris:
No se cediran dades a tercers, excepte obligaciķ legal.

Drets:
Vostč com a interessat directe, té dret a obtenir confirmaciķ sobre si en Associaciķ Comerciants de Sarriā estem tractant dades personals que el concerneixen, o no. Vostč té dret a accedir a les seves dades personals, així com a solˇlicitar la rectificaciķ de les dades inexactes o, si escau, solˇlicitar la seva supressiķ quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

En determinades circumstāncies, vostč podrā solˇlicitar la limitaciķ del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstāncies i per motius relacionats amb la seva situaciķ particular, vostč podrā oposar-se al tractament de les seves dades. Associaciķ Comerciants de Sarriā Comerį deixarā de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

En determinades circumstāncies, vostč tindrā dret a rebre les dades personals que li incumbeixin i que ens hagi facilitat, i transmetre'ls o solˇlicitar que se'ls proporcionem a un tercer sense objecciķ per la nostra part (dret a la portabilitat de dades).

En determinades circumstāncies, l'informem que té dret a no ser objecte d'un decisiķ basada únicament en el tractament automatitzat, inclosa l'elaboraciķ de perfils, que produeixi efectes jurídics sobre vostč o li afecti significativament de manera similar.

Fundaciķ Barcelona ComerįAjuntament de Barcelona Promociķ EconōmicaGeneralitat de Catalunya
© Eix Comercial Sarriā, 2020. Tots els drets reservats  |  Contactar  |  Nota Legal  |  Mapa de la Web  |  RSS  |  Política Privacitat
disseny: dommia
Disseny Web
Dommia Solucions Internet
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona
Tel. 902 024 678 | +34 936 241 455
Portfoli visible en: www.dommia.cat