Eix Sarrià

Eix Sarrià

ETRIM FINQUES

ETRIM FINQUES

MANUEL DE FALLA, 35
08034 Barcelona
Tel. 932805444[email protected]Visitar website

Etrim Finques és una empresa familiar, dedicada des de fa més de 20 anys a l'administració de finques, gestió de patrimonis immobiliaris i compravenda i lloguer d'immobles.

Són especialistes tant en la gestió integral de finques de propietat vertical com horitzontal i ofereixen opcions de compra, lloguer i obra nova a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, i, també, a les Illes Balears.

A Etrim Finques el tracte és, sempre, directe i personalitzat procurant, en tots els casos, per la màxima satisfacció dels seus clients i l'assoliment de les seves expectatives.

Aquesta agència immobiliària de Barcelona disposa d'una amplia carta de serveis especialitzats i a mida de les necessitats dels diferents tipus de propietaris, comunitats, compradors i llogaters, la qual inclou des de serveis de gestió i mediació immobiliària a la promoció d'obres noves, valoració d'immobles, gestió d'assegurances o l'assessorament legal i fiscal en l'àmbit immobiliari i, també, general, facilitant, així, els processos i la millor presa de decisions, en cada moment.

Etrim Finques treballa, a més, amb un equip professional d'industrials qualificats, especialitzats en manteniment, rehabilitació i reformes de pisos i finques, i ofereix als seus clients el servei de coordinació de qualsevol d'aquestes feines, d'inici a final de l'obra, aconseguint alliberar d’aquesta manera als propietaris d'aquest tipus tasques.

Addicionalment, per tal d'oferir el millor servei possible, aquest administrador de finques del carrer Manuel de Falla, 35, a l'Eix Comercial Sarrià ha incorporat al seu dia a dia, les darreres innovacions tecnològiques en gestió immobiliària que juntament amb la professionalitat dels seus gestors immobiliaris, vetllen per la màxima eficàcia, confiança i transparència en la seva feina.

Etrim Finques disposa de pàgina web amb servei de recerca d'immobles de compra, lloguer i obra nova i llistat de pisos, cases, dúplex i àtics disponibles, amb imatges i informació completa de cada un d'ells.

Horaris:
Dilluns, dimarts, dimecres, dijous de 09:00h. a 14:00h. i de 15:30h. a 18:30h. Divendres de 09:00h. a 14:00h.

Categoria:
Immobiliària

Productes a la venda

Pisos en lloguer a Sarrià

Pisos en lloguer a Sarrià

Aicat 1400 Etrim finques Pisos i apartaments en lloguer de diferents preus. A partir de 830 €

830€

Carregant...
x
X