Eix Sarrià

Eix Sarrià

CAPRABO

CAPRABO

REINA ELISENDA, 9-11
08017 Barcelona
Tel. 93 261 60 60Visitar website

Caprabo és el supermercat més antic d'Espanya amb més de 60 anys d'experiència a Barcelona i una xarxa de més d'un centenar d'establiments a la ciutat, en la qual el supermercat Caprabo de Reina Elisenda, inaugurat en 1985, és una de les seves botigues insígnia a Sarrià.

Caprabo fonamenta la seva oferta en els productes frescos i en la producció agroalimentària de proximitat, oferint, també, preferència en aquest supermercat i en la resta del grup, a la pesca sostenible, als productors locals, al benestar animal o a la qualitat nutricional dels seus productes, entre altres prioritats enfocades a facilitar una alimentació saludable i un consum més responsable.

Aquest supermercat Caprabo a Sarrià és un establiment ben distribuït i accessible, pensat, a més, per aconseguir la màxima eficiència i la major qualitat en l'experiència de compra de tots els seus clients. Addicionalment, a la seva extensa oferta de productes frescos i d'autoservei, un dels principals avantatges d'aquest supermercat Caprabo en el passeig Reina Elisenda és el seu ampli horari comercial que facilita les compres en qualsevol moment del dia, de 9 del matí fins a les 9 de la nit.

Aquest horari Caprabo es complementa, a més, amb el servei Caprabo online, conegut com "Caprabo a casa" que permet la compra en el supermercat online de la marca, en el qual es pot triar tant l'enviament a domicili com la recollida de la compra en aquest establiment Caprabo del barri.

Destacar, a més, dels serveis d'aquest supermercat, el seu catàleg, "Caprabo ofertes" i la revista, "Client Caprabo" que sempre són una excel·lent opció on trobar descomptes i promocions en alimentació i altres productes per a la llar. A més, tots dos fulletons resulten una font destacada d'informació pràctica i útil per cuinar i gaudir dels productes que podem comprar en aquest supermercat de Sarrià.

Caprabo forma part del Grup Eroski.

Categoria:
Supermercat

Carregant...
x
X