Eix Sarrià

Eix Sarrià

TRETZE SABATES

TRETZE SABATES

PASSEIG BONANOVA, 116
08017 Barcelona
Tel. 932046697Visitar website

Tretze Sabates és una sabateria a Sarrià que des de l'any 1996 calça amb estil als barcelonins i ho fan amb sabates de primera qualitat que seleccionen pensant, sempre, en el màxim confort per als peus dels seus clients.

A Tretze Sabates treballen amb els millors fabricants de sabates locals i internacionals i a la seva selecció de col·leccions, a més del criteri de la qualitat, sumen el del disseny i la sostenibilitat, fugint de materials inapropiats per a la cura dels nostres peus i apostant, sempre, per dissenys atractius i còmodes que assegurin, a més, la màxima versatilitat a cada calçat.

Aquesta és una de les sabateries de Barcelona on trobareu una de les ofertes més grans d'Sneakers per a home i dona, amb gran varietat de models i marques d'aquestes sabatilles esportives que s'adapten a qualsevol estil de vestir.

Tretze Sabates, per exemple, és referent a Barcelona en Sneakers Alexander Smith, la marca londinenca coneguda per les seves innovadores i icòniques propostes en aquest tipus de calçat. També treballen amb Premiata, P448, Andia Fora, Hidnander i Archetypal o Autry, entre altres marques d’Sneakers.

A més, a Tretze Sabates i a Tretze Sabates Online trobareu altres sabates, botes i botins per al dia a dia, calçat per a festa, calçat vintage, sandàlies convencionals, sandàlies gregues Caryatis, esclops,... i tot degudament seleccionat pels professionals d'aquest negoci familiar, implicats de forma decidia oferir el millor servei als seus clients.

Són especialistes en calçat i t'ajudaran en la teva tria, assegurant-te, així, que la sabata que t'emportes s'adapta al teu peu, ritme i moviment. A més, t'assessoren en el correcte manteniment de les sabates, botes, sandàlies,... perquè el teu calçat llueixi sempre el seu millor aspecte.

A Tretze Sabates compten, a més, amb una selecció exclusiva de roba urbana i altres complements per crear el teu millor look, de cap a peus.

Categoria:
Sabates - Complements

Carregant...
x
X